Webtechplanet.com Uw adres voor een betaalbare no nonsense website.

Portfolio

Hier ziet u een greep uit de werkzaamheden die Webtechplanet ontwikkeld heeft. Zo krijgt u een impressie wat Webtechplanet allemaal doet en wat voor een werk we leveren.


Verkeerschool Tempo

In 2006 ontwikkelde Webtechplanet een nieuwe website voor verkeersschool Tempo te Doetinchem. De website is informatief en bied alle informatie over de verkeersschool Tempo te Doetinchem. Webtechplanet ontwikkelde samen met verkeersschool Tempo een leuke gadget, namelijk een online theorie testexamen.

Het onderhoud wordt gedaan door Webtechplanet.


Hof van Zeeland

Vakantiepark Hof van Zeeland, een parel in de zak van zuid beveland. Deze website is gemaakt medio 2010 en bevat informatie over het vakantiepark en de omgeving. De bezoekers van de site kunnen via de site een bungalow boeken. Hof van Zeeland had als wens een simpele website zonder al te veel fratsen.

Voor deze opdrachtgever heeft Webtechplanet bemiddeld en geadviseerd in het terugdringen van de hostingkosten. Een wens van de opdrachtgever was het bemachtigen van de domeinnaam hofvanzeeland.nl. Dit is door Webtechplanet gerealiseerd.


H&S Horeca Security

H&S Horeca Security is een beveiligingsorganisatie uit het oosten van het land. Ze zijn gespecialiseerd in het beveiligen van horecagelegenheden en evenementen.

H&S Horeca Security gaf in 2011 aan Webtechplanet de opdracht een strakke website te ontwikkelen met de kleuren rood en geel. De teksten zijn door H&S Horeca Security zelf aangeleverd.


Cattery PerplexCats

De website van PerplexCats is ontwikkeld in 2008 in opdracht van PerplexCats, een Cattery uit het oosten van het land.

De website heeft een informatief karakter. De website is naar wens van de klant ontwikkeld. Ook de invulling en de teksten zijn door PerplexCats zelf aangeleverd.


PartyDJJurgen

PartyDJJurgen De party DJ van het Oosten is een website die ontwikkeld is in 2006. Er wordt gebruikt gemaakt van een Content management system.

Door deze CMS heeft de klant een mogenlijkheid om zonder de tussenkomst van Webtechplanet de website zelf te kunnen onderhouden. Door zelf teksten, foto's en instellingen toe te voegen of te wijzigen houd men een up to date website.


Marith.net

Begin 2009 ontwikkelde Webtechplanet een website voor een bijzondere gebeurtenis namelijk de geboorte van de dochter van de oprichter van Webtechplanet.

De website is een soort weblog waar foto, filmpjes en wetenswaardigheden over Marith Karin Siebes vermeld staan. De website bevat een gastenboek en een zeer uitgebreide fotopagina.


Cafe Mickey

"De plek voor elke Disneygek" is de slogan van Café Mickey. Deze pakkende slogan is bedacht in opdracht van Café Mickey door Webtechplanet.

Café Mickey is een forum voor liefhebbers van Disney en zijn Attractieparken. Webtechplanet doet het onderhoud aan het forum en de database. Webtechplanet adviseert Café Mickey in de vormgeving en maakt onderdeel uit van het designteam van Café Mickey.


Schildersbedrijf Arno Kelderman

Voor Schildersbedrijf Arno Kelderman uit Doetinchem heeft Webtechplanet een opzet gemaakt voor zijn website. Webtechplanet wacht nog op teksten en invulling voor het voltooien van de opdracht.


Physique Rijnwaarden

Voor Sport & gezondheidscentrum Physique Rijnwaarden ontwikkelde Webtechplanet in 2006 een informatieve website.
De website werdt opgezet in de huiskleuren van het Sport & gezondheidscentrum. Op de website stond diverse informatie over het sport & gezondheidscentrum Physique.

Onderhoud werd gedaan door Webtechplanet.

De website is niet meer online.


Trendy 4 Kids

Voor een kinderkledingzaak in 's Heerenberg ontwikkelde Webtechplanet in 2005 een eenvoudige website. De opdrachtgever wilde niet te veel informatie alleen de belangrijkste informatie moest er op komen te staan.De site is niet meer online.


Mill Music

In 2004 ontwikkelde Webtechplanet voor Mill Music Doetinchem een totaal vernieuwde website.

Webtechplanet kreeg als opdracht om de complete verhuurcatalogus, onderdelencatalogus en verkoopcatalogus te verwerken in een website. Ook moesten de occasions op de website vermeld komen te staan. De website is volledig gemaakt in html, er is geen gebruik gemaakt van een database.

Het onderhoud van de site werd gedaan door Mill Music.

De site is niet meer online.