Webtechplanet.com Uw adres voor een betaalbare no nonsense website.

Over ons

Webtechplanet is een jong en dynamisch webbureau gevestigd in Gaanderen (Gelderland). Wij leveren onze diensten vanaf 2008, en zijn trots op de kwalitatief hoogstaande producten voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Webtechplanet is gespecialiseerd in het bouwen, ontwikkelen, onderhouden, optimaliseren en restylen van websites en het daarbij behorende webdesign. Tevens houden wij ons bezig met IT consultancy in de breedste zin van het woord. We staan met onze innovatieve aanpak klaar voor klanten in de particuliere sector tot aan (de kleinere klanten in) de zakelijke markt.

Ook zijn we gefocust op functionaliteit, het hoogste rendement en goede service. Webtechplanet streeft ernaar om hoogwaardig werk voor een betaalbare prijs af te leveren waarmee u zich onderscheidt van uw concurrentie. Webtechplanet stelt de gebruiker en het gebruikersgemak in al haar producten centraal.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Aantrekkelijke vormgeving of restyling van uw website
Schrijven of aanscherpen van uw websiteteksten
Beheren van uw website
Zoekmachineoptimalisatie (SEO): verbeteren van de vindbaarheid van uw site in zoekmachines
Websitehosting
Domeinnaamregistratie
Grafische vormgeving van folders, visitekaartjes, briefpapier, facturen en andere huisstijlproducten
IT support
Ons motto: kwaliteit, snelheid, betaalbaarheid en flexibiliteit

Licht & Geluid / DJJurgen

Webtechplanet verzorgt licht en geluid voor kleine en grote evenementen, zoals concerten, toneel, theater, verjaardagen, bruiloften, spectaculaire openingen, jubilea, schoolfeesten, examenfeesten, modeshows, productpresentaties en vergaderingen. Ook kan Webtechplanet de complete organisatie of een deel daarvan uit handen nemen.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden, kijk dan eens Hier of neem Contact met ons op.

WebdesignWebdesign