Webtechplanet.com Uw adres voor een betaalbare no nonsense website.

Portfolio

Hier ziet u een greep uit de werkzaamheden die Webtechplanet ontwikkeld heeft. Zo krijgt u een impressie wat Webtechplanet allemaal doet en wat voor een werk we leveren.


Grafische vormgeving door Webtechplanet

Webtechplanet maakt niet alleen website's. We krijgen geregeld opdrachten voor promotiemateriaal, logo ontwikkeling of andere grafische opdrachten

Hier een greep uit ons werk.


Party DJ Jurgen

In 2019 ontwikkelde we een nieuwe website voor de Licht & Geluids afdeling van Webtechplanet waar ook DJ Jurgen onder valt. Deze website is volledig responsive. Wat betekend dat hij zich aan het formaat van het scherm aanpast.

Wat is een responsive website. Simpel gezegd passen responsive websites zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website.Jelte Siebes

Voor Marith Siebes de dochter van de eigenaar van Webtechplanet hadden we al een website. Toen in 2013 er een zoon in de familie bij kwam moest er natuurlijk ook een website komen. De website is volledig in stijl van het geboortekaartje

De site is het zelfde opgezet als nij Marith.net met een foto album een blog en een gastenboek.


Zaal & Gymnastiekvereniging Tempora

In 2015 ontwikkelde we een nieuwe website voor Zaal & Gymnastiekvereniging Tempora uit Gaanderen. Deze site opent met een ladingspagina waar men kan kieze uit Zaalsport of Gymnastiek. Beide pagina's zijn het zelfde opgebouwd alleen de kleurstelling is anders. Er is gebruik gemaakt van de kleuren van het logo van ze zaalsport en de turnselectie.

De pagina wordt bijgewerkt door Webtechplanet in opdracht van Zaal & Gymnastiekvereniging Tempora.


Verkeersschool Eddy ten Broeke

Ook voor Verkeersschool Eddy ten Broeke heeft Webtechplanet een website ontwikkeld. De website is onderhouds arm omdat deze alleen de meest noodzakelijke informatie bevat. Ook hier is gebruik gemaakt van de online theorie gadget.

Het onderhoud wordt gedaan door Webtechplanet.


Koenders 't ware huis Gaanderen

Koenders 't Ware Huis is een begrip in Gaanderen. Met een totale winkeloppervlakte van ruim 500m2 vindt u een ruim assortiment aan huishoudelijk producten en speelgoed. Alle producten worden met de nodige service en vakmanschap verkocht waarbij de aandacht voor de klant voorop staat.

Webtechplanet kreeg in 2012 het verzoek om een website te onwikkelen voor hun bedrijf. De website heeft weinig onderhoud nodig en is puur informatief. Er is een facebook koppeling gemaakt zodat via facebook de opdrachtgever zelf informatie kan toevoegen

Webtechplanet geeft aan Koenders 't Ware huis IT Support door deze ondersteuning worden er extra kosten bespaard zoals dubbele internet contracten die niet altijd noodzakelijk zijn. Ook hebben wij voor Koenders 't Ware huis het logo ontwikkeld.


Stichting Het Bouwblokje

Stichting Het Bouwblokje is een organistatie die zich bezig houdt met het organiseren van LEGO evenementen in Nederland. Voor hun donateurs organiseren ze leuke evenementen door het jaar heen waarvan een aantal grote LEGO Beurzen in de Evenementenhal van Hardenberg.

In opdracht van de stichting is er een forum toegevoegd aan deze website.

Webtechplanet heeft voor Stichting Het Bouwblokje ook diverse grafische ontwerpen gemaakt van postermateriaal, facebook banners en formulieren.


Boerderijwinkel Van Damme Heinkenszand

Wij werden in 2015 benaderd door de familie van Damme. Ze hadden door omstandigheden een probleem met hun bedrijfslogo en ook hun website. Webtechplanet heeft hier waar mogelijk ondersteuning verleent aan de familie van Damme. Zo hebben wij een nieuw logo ontwikkeld en een tijdelijke website. Omdat deze opdrachtgever voor ons niet om de hoek zit is er gezocht naar een webdesigner bij de familie van Damme in de buurt. Omdat er toch ook een aantal keren persoonlijk contact noodzakelijk was. Mecano.nl uit Middelburg heeft dit van ons overgenomen. Op de huidige site worden de door ons gemaakte foto's, logo en footer nog steeds gebruikt en hier zijn we trots op.Hof van Zeeland

Vakantiepark Hof van Zeeland, een parel in de zak van zuid beveland. Deze website is gemaakt medio 2010 en bevat informatie over het vakantiepark en de omgeving. De bezoekers van de site kunnen via de site een bungalow boeken. Hof van Zeeland had als wens een simpele website zonder al te veel fratsen.

Voor deze opdrachtgever heeft Webtechplanet bemiddeld en geadviseerd in het terugdringen van de hostingkosten. Een wens van de opdrachtgever was het bemachtigen van de domeinnaam hofvanzeeland.nl. Dit is door Webtechplanet gerealiseerd.


Verkeerschool Tempo

In 2006 ontwikkelde Webtechplanet een nieuwe website voor verkeersschool Tempo te Doetinchem. De website is informatief en bied alle informatie over de verkeersschool Tempo te Doetinchem. Webtechplanet ontwikkelde samen met verkeersschool Tempo een leuke gadget, namelijk een online theorie testexamen.

Het onderhoud wordt gedaan door Webtechplanet.


H&S Horeca Security

H&S Horeca Security is een beveiligingsorganisatie uit het oosten van het land. Ze zijn gespecialiseerd in het beveiligen van horecagelegenheden en evenementen.

H&S Horeca Security gaf in 2011 aan Webtechplanet de opdracht een strakke website te ontwikkelen met de kleuren rood en geel. De teksten zijn door H&S Horeca Security zelf aangeleverd.


Cattery PerplexCats

De website van PerplexCats is ontwikkeld in 2008 in opdracht van PerplexCats, een Cattery uit het oosten van het land.

De website heeft een informatief karakter. De website is naar wens van de klant ontwikkeld. Ook de invulling en de teksten zijn door PerplexCats zelf aangeleverd.


PartyDJJurgen

PartyDJJurgen De party DJ van het Oosten is een website die ontwikkeld is in 2006. Er wordt gebruikt gemaakt van een Content management system.

Door deze CMS heeft de klant een mogenlijkheid om zonder de tussenkomst van Webtechplanet de website zelf te kunnen onderhouden. Door zelf teksten, foto's en instellingen toe te voegen of te wijzigen houd men een up to date website.


Marith.net

Begin 2009 ontwikkelde Webtechplanet een website voor een bijzondere gebeurtenis namelijk de geboorte van de dochter van de oprichter van Webtechplanet.

De website is een soort weblog waar foto, filmpjes en wetenswaardigheden over Marith Karin Siebes vermeld staan. De website bevat een gastenboek en een zeer uitgebreide fotopagina.


Cafe Mickey

"De plek voor elke Disneygek" is de slogan van Café Mickey. Deze pakkende slogan is bedacht in opdracht van Café Mickey door Webtechplanet.

Café Mickey is een forum voor liefhebbers van Disney en zijn Attractieparken. Webtechplanet doet het onderhoud aan het forum en de database. Webtechplanet adviseert Café Mickey in de vormgeving en maakt onderdeel uit van het designteam van Café Mickey.


Schildersbedrijf Arno Kelderman

Voor Schildersbedrijf Arno Kelderman uit Doetinchem heeft Webtechplanet een opzet gemaakt voor zijn website. Webtechplanet wacht nog op teksten en invulling voor het voltooien van de opdracht.


Physique Rijnwaarden

Voor Sport & gezondheidscentrum Physique Rijnwaarden ontwikkelde Webtechplanet in 2006 een informatieve website.
De website werdt opgezet in de huiskleuren van het Sport & gezondheidscentrum. Op de website stond diverse informatie over het sport & gezondheidscentrum Physique.

Onderhoud werd gedaan door Webtechplanet.

De website is niet meer online.


Trendy 4 Kids

Voor een kinderkledingzaak in 's Heerenberg ontwikkelde Webtechplanet in 2005 een eenvoudige website. De opdrachtgever wilde niet te veel informatie alleen de belangrijkste informatie moest er op komen te staan.De site is niet meer online.


Mill Music

In 2004 ontwikkelde Webtechplanet voor Mill Music Doetinchem een totaal vernieuwde website.

Webtechplanet kreeg als opdracht om de complete verhuurcatalogus, onderdelencatalogus en verkoopcatalogus te verwerken in een website. Ook moesten de occasions op de website vermeld komen te staan. De website is volledig gemaakt in html, er is geen gebruik gemaakt van een database.

Het onderhoud van de site werd gedaan door Mill Music.

De site is niet meer online.